Workshop

 

Beste kunstliefhebbers.

Van zondag 29 juli tot zondag 4 aug 2013 (week 31) geef ik een cursus schilderen in Baloumier een klein dorpje in Frankrijk vlak bij Limoges. De afstand is eventueel in een dag te rijden. Een prachtige omgeving met volop gelegenheid om te schilderen en te wandelen.

We hebben onderdak bij Teun en Marion Veldman uit Hilversum die hier in Frankrijk een prachtige boerderijachtig onderkomen hebben. We worden hier zeer gefêteerd met heerlijk eten, koffie thee. Ze zijn maanden bezig om allerlei heerlijke diners voor te bereiden. Maar het gaat natuurlijk om het schilderen. Bij niet al te mooi weer kunnen we zelfs in een hele grote schuur verder werken. De kosten zijn € 525. Excl. de drankjes.

Het is niet vereist dat je goed kan schilderen. Ik help je op weg met allerlei materialen , niet te veel, maar met klei, zand en wat caparol- binder kom je een heel eind. Ook mensen die “heel goed” kunnen schilderen zijn natuurlijk van harte welkom.

Ook vertel ik iets over perspectief, vlakverdeling, kleurmenging, gulden snede. We gaan landschappen en eventueel experimentele schilderijen maken.

Ik hoop dat er minimaal 6 cursisten komen, maximaal 10. Er is redelijk veel slaap gelegenheid, vooral als mensen bereid zijn een kamer te delen.

Laat even weten of je interesse hebt.

 
Hartelijke groeten
Hans Doortmont